Meil on sünnipäev! Allahindlused kuni -70% kõigis Abakhani kauplustes ja veebipoes.

Meil on sünnipäev! Allahindlused kuni -70% kõigis Abakhani kauplustes ja veebipoes.

SUUR KANGAHOROSKOOP 2024. AASTAKS ABAKHANILT

SUUR KANGAHOROSKOOP 2024. AASTAKS ABAKHANILT
10. jaanuar 2024 45 vaatamist

SUUR KANGAHOROSKOOP 2024. AASTAKS ABAKHANILT

Suur kangahoroskoop 2024. aastaks Abakhanilt

 

On kätte jõudnud uus aasta, aga mis see endaga moe ja kanga maailmas sinule kaasa toob?

- Saa vastus siit, Abakhani kangahoroskoobist!

Horoskoop räägib kõigist kaheteistkümmnest tähtkujust ja annab iga tähtkujule vastavad kangasoovitused selleks aastaks.

 

kangahoroskoop_jaar

Jäär (21. märts – 19. aprill)

2024. aasta toob kaasa palju muutusi ja liikumist. Teie projektid õitsevad tänu dünaamilisele kombinatsioonile elava siidi ja rohke mustri vahel. Laske oma loomingul peegeldada oma julget vaimu.

2024. aasta kangasoovitus Jäärale:

kirju siid.

 

kangahoroskoop_s6nn

Sõnn (20. aprill – 20. mai)

Sõnnina kutsub 2024. aasta teid avastama uusi tekstuure ja mustreid. Vali pehmed, rahustavad puuvillased või linased kangad mahedates toonides. Sel aastal õitsevad teie loomingulised püüdlused projektides, mis ühendavad praktilisuse ja trendikuse.

2024. aasta kangasoovitus Sõnnile:

mustriline linane kangas

 

kangahoroskoop_kaksikud

Kaksikud (21. mai - 20. juuni)

Mitmekülgsed Kaksikud, laske oma loovusel 2024. aastal tõusta esiplaanile. Mängi kerge sifooniga, mis pakatavad elavatest värvidest ja julgetest mustritest. Võta vastu mitmekesisus ja lase oma projektidel rääkida erinevaid lugusid, mis teevad teid ainulaadseks.

2024. aasta kangasoovitus Kaksikutele:

šifoonkangas

 

kangahoroskoop_v4hk

Vähk (21. juuni – 22.juuli)

2024 toob Vähi jaoks kaasa mugavuse ja nostalgia laine. Aasta teema on käsitöö pehmest trikotaažist või plüüsist kangastest rahustavates pastelsetes või õrnade lillemustrites. Teie loomingust saab hubane pelgupaik nii teile endile kui ka teistele.

2024. aasta kangasoovitus Vähile:

kunstkarusnahk

 

kangahoroskoop_l6vi

Lõvi (23.juuli – 22.august)

Lõvid, 2024 oled tähelepanus ja soovid ekstravagantsust. Luksuslik satiin või samet kuninglikes värvides koos julgete mustritega on teie valik. Laske oma loomingulistel projektidel särada sama eredalt kui teie karismaatilisel isiksusel.

2024. aasta kangasoovitus Lõvile:

läikiv samet

 

kangahoroskoop_neitsi

Neitsi (23.august – 22.september)

2024. aastal, Neitsi, suunake oma hoolikas loomus ajatusse elegantsi. Töötage karge ja mitmekülgse linase riidepinnaga klassikalistes toonides või kasutage klassikalisi lõikeid. Teie looming peegeldab nii täpsust kui ka püsivat stiili.

2024. aasta kangasoovitus Neitsile:

linane kangas

 

kangahoroskoop_kaalud

Kaalud (23. september - 22. oktoober):

Kaalud, 2024 julgustab ilu ja graatsia tasakaalu. Siidised kangad, mida kaunistavad õrnad lillelised prindid pehmetes pastelsetes toonides, on teie tunnusjooneks sel aastal. Lase oma loomingus kõlada esteetilisel tasakaalul.

2024. aasta kangasoovitus Kaaludele:

kunstsiid

 

kangahoroskoop_skorpion

Skorpion (23. oktoober - 21. november):

Skorpion, 2024 kutsub teid salapärasuse ja ahvatluste maailma. Vali rikkalikku, tumedat sametist salapäraseid toone ja keerulisi mustreid. Teie projektid õhkavad vastupandamatut võlu ja köidavad tähelepanu.

2024. aasta kangasoovitus Skorpionile:

samet

 

kangahoroskoop_ambur

Ambur (22. november - 21. detsember):

2024. aastal ootab sind seiklus, Ambur. Seiklusele kaasa sobivad kerged ja erksad kangad, nagu viskoos või šifoon, julgete ja rõõmsate mustritega. Lase oma loomingus peegelduda sinu ülevoolav vabameelsus.2024. aastal ootab sind seiklus, Ambur. Seiklusele kaasa sobivad kerged ja erksad kangad, nagu viskoos või šifoon, julgete ja rõõmsate mustritega. Lase oma loomingus peegelduda sinu ülevoolav vabameelsus.

2024. aasta kangasoovitus Amburile:

kirju viskoos

 

Kangahoroskoop_kaljukits

Kaljukits (22. detsember - 19. jaanuar):

2024 rõhutab Kaljukitse püsivat elegantsi. Vali järgmiseks projektiks tugev ja klassikaline villane kangas neutraalsetes toonides või ajatute mustritega. Teie projektid peavad vastu ajale, peegeldades nii praktilisust kui ka klassikalisust.

2024. aasta kangasoovitus Kaljukitsele:

villane kangas

 

kangahoroskoop_veevalaja

 

Veevalaja (20. jaanuar - 18. veebruar):

2024 kutsub teid avastama ebatavalisust. Kaaluge futuristlikke metalli helgiga kangaid või abstraktseid mustreid julgetes värvides. Teie looming on tunnistuseks teie ainulaadsest ja leidlikust vaimust.

2024. aasta kangasoovitus Veevalajale:

litritega kangad

 

Kangahoroskoop_kalad

Kalad (19. veebruar - 20. märts):

Fantaasiarikkad Kalad, laske 2024. aastal oma projektidesse lummavat maagilisust sisse tuua. Veejugade toonides voolav šifoon või pehme pitskangas ja peened, ookeanist inspireeritud mustrid äratavad teie loomingulised visioonid ellu.

2024. aasta kangasoovitus Kaladele:

pitskangas

 

Kangahoroskoop annab küll omad soovitused sinu astroloogilise märgiga sobivaks kangaks kuid laske kujutlusvõimel lennata. Lugege ka teiste tähtkujude horoskoope, koguge ideid, vaadate inspiratsiooniks Pinteresti või vaadake mida huvitavat on Abakhani kauplustes pakkuda.

Oled eriline ja sinu looming on seda samuti.

Ilusat 2024. aastat!