Meil on sünnipäev! Allahindlused kuni -70% kõigis Abakhani kauplustes ja veebipoes.

Meil on sünnipäev! Allahindlused kuni -70% kõigis Abakhani kauplustes ja veebipoes.

Erinevad kardinatüübid

Erinevad kardinatüübid
10. märts 2023 81 vaatamist

Erinevad kardinatüübid

Kas otsite oma koju hästi sobivaid kardinaid, siis olete jõudnud õigesse kohta! Olgu tegemist ruumiga, mis vajab välismaailma eest privaatsust või ruumiga, mis vajab täiendavat kaunistust ja värvi. Kuna kardinatüüpe on palju, siis avame oma akna populaarseimatele:

Rulood akendele

Rulood on suurepärased, sest nendega saab valgust kontrollida nii nagu ise soovid. Rulood võivad olla valmistatud paljudest erinevatest materjalidest. Skandinaavias on rulood populaarsed, nende ette on tavaliselt paigaldatud läbipaistvad vuaalid või tüllkardinad.

Rooma kardinad

Rooma kardinad on paneelkardinad, mida saab lakke riputada mitmel viisil. Need on valmistatud mis tahes tüüpi kangast, kuid enamasti on need valmistatud puuvillast või linasest. Rooma kardinatel on sageli plisseeritud välimus, mis aitab neil sujuvalt rippuda.

Jaapani kardinad

Jaapani kardinad on valmistatud siidist ning on kvaliteetse, väga hea värvi ja tekstuuriga. Nad on ka ilusad, kuid need on ka väga kallid ja neid pole väga lihtne hooldada.

Jaapani kardinad sobivad pidulikeks sündmusteks, nagu pulmad või sünnipäevad, sest need võivad luua teie kodus luksuse tunde, kui need riputatakse teie seintele või akendele.

Makramee kardinad

Makrameekardinad valmivad käsitsi. Need on valmistatud kanepist, puuvillast, džuudist ja linasest. Makramekardinaid saab kasutada magamistoas, elutoas ja köögis, aga ka vannitoas, kui soovid loomulikumat välimust. Macrame kardinaid saab valmistada ka hõlpsalt ise!

Drapeeritud kardinad

Drapeeritud kardinad on tavaliselt valmistatud siidist või satiinist ja neid kasutatakse sageli pidulikes ruumides. Need võivad olla valmistatud ühest paneelist või mitmest paneelist, olenevalt teie eelistusest.

Külgkardinad ja tüllkardinad

Selline kombinatsioon on klassikaline ja mugav. Tüllkardinad või vuaalid pehmendavad valgust, kuid lasevad selle ruumi nii, et ei pea neid päeval akna eest tõmbama. Läbipaistvaid kardinaid saab kombineerida nii ruloode, ribakardinate kui ka lisada külgkardinad.

Tulge kangapoodi valima! Meil on erinevas stiilis kardinakangaid erinevale maitsele. Saate valida oma lemmikvärvid ja suurused!