Meil on sünnipäev! Allahindlused kuni -70% kõigis Abakhani kauplustes ja veebipoes.

Meil on sünnipäev! Allahindlused kuni -70% kõigis Abakhani kauplustes ja veebipoes.

Inspiratsioon kardinakangaste valimiseks

Inspiratsioon kardinakangaste valimiseks
20. märts 2023 83 vaatamist

Inspiratsioon kardinakangaste valimiseks

Koos päikseliste ilmade ja kevadise meeleoluga on hea aeg vaadata üle oma kodutekstiilid.

Siin on mõned ideed, kuidas kasutada kardinakangaid oma kodu värskendamiseks:

  • Kasuta maja igas toas erinevate mustrite ja värvidega kangast. Võib-olla on teil üks tuba, mis on üleni sinine, ja teine, kus on palju kollast või oranži -  kombineeri neis erinevaid mustreid ja värve! Kangaste erisus muudab iga toa ainulaadseks, kuid hoiab selle siiski ühtsena, nii et ei jää mulje, nagu oleksite need kõik korraga ostnud!

  • Samuti proovige kasutada ühes ruumis erinevaid tekstuure, näiteks sameti-, siidi- ja puuvillasegusid, kombineerides neid erineval viisil, näiteks voldid või volangid koos paneelkardinatega. Erinevate kardinatüüpide kokku sobitamine võib anda elegantse välimuse, säilitades samal ajal kõik igapäevaseks kasutamiseks piisava mugavuse.

  • Enne ostmist on oluline teada, millist kangast vajate, sest on saadaval väga palju erinevaid tüüpi kardinaid. Kui soovite midagi lihtsat ja elegantset, siis otsige puuvillaseid kardinaid, millel on kas tavaline kujundus või väikesed trükised.

  • Kui otsite midagi julgemat, kaaluge polüesterkangaid, kuna need on tavaliselt värvilisemad kui puuvillased, kuid lasevad vajadusel siiski valgust läbi (need kangad varjavad tavaliselt rohkem valgust kui muud tüüpi kangad). Näiteks; Kui keegi soovib, et tema magamistoa aken oleks öösel magamise ajaks kinni kaetud, kuid siiski soovib, et nende tuppa tuleks päevasel ajal valgust, siis see võib olla ideaalne lahendus!

  • Mõõda enne kanga ostmist oma aken üle! Õiges mõõdus kardinad näevad välja viimistletud. Kindlasti arvesta mõõtmisel juurde ka palistuse või kardinapaela jaoks kangast.