Meil on sünnipäev! Allahindlused kuni -70% kõigis Abakhani kauplustes ja veebipoes.

Meil on sünnipäev! Allahindlused kuni -70% kõigis Abakhani kauplustes ja veebipoes.

Inspiratsioon lõpukleitideks

Inspiratsioon lõpukleitideks
11. mai 2023 69 vaatamist

Inspiratsioon lõpukleitideks

Lõpukleidi otsimine võib olla üks suurimatest väljakutsetest, mille paljud noored tüdrukud läbivad. Kuid õigete trendide tundmine võib teie otsingut vähendada ja aidata teil valida kleit, mis sobib ideaalselt just teie stiiliga. Siin on mõned lõpukleidi trendid, mida tasub sel hooajal silmas pidada.

Satiin

Satiin on taas populaarne valik sel hooajal. See luksuslik kangas on ilus ja elegantne ning sobib ideaalselt kokku kuldsete või hõbedaste aksessuaaridega, et anda kleidile ekstra sära. Satiin sobib kõigi kehatüüpide jaoks ning lisab luksust ja elegantsi igale rõivale.

Siid

Siid on kauni läikega naturaalne kangas, mis sobib ideaalselt peokleitide jaoks. Kui soovite midagi minimalistlikumat, kaaluge siidkleiti pastelltoonides. Kombineeri see õhulise kampsuni või šifoonist salliga, et luua unikaalne ja kaasaegne välimus. Alternatiivselt võite proovida ka kunstsiidi.

Kostüümiriie

Kostüümiriie on tihedama koega kangas, mida sageli kasutatakse ametlike ürituste riidena. Selle kangatüübi tõttu sobib see hästi kleitide jaoks, mida saab ilusti kehasse töödelda. Valige pitsmustriga kostüümi kangas, et lisada kleidile lisadimensioon, või ühevärviline kostüümiriie, et rõhutada kleidi lõiget.

Tüll

Mitmekihiline tüllkangas on juba mõnda aega olnud populaarne valik lõpetajatele. See on õrn ja romantiline kangas, mis annab kleidile efektsuse. Kombineeri tüllkleit stilettode või kontsakingadega, et saavutada veelgi elegantsi.

Linane

Kui soovite midagi erilist ning otsite alternatiivi traditsioonilistele satiinist ja tüllist kleitidele, siis linane kangas võib olla just see, mida otsite. Linane kangas sobib suurepäraselt romantiliste kleitide jaoks ning loob õhulise ja kauni väljanägemise. Lisaks on linane kangas looduslik ja hingav materjal, mis aitab teil ka kõige kuumematel suvepäevadel jahedana tunda. Nii, et kui soovite eristuda traditsioonilistest lõpukleitidest, kaaluge kindlasti linase kleidi valikut.

Miks peaks laskma kleit õmmelda?

Lõpukleidi tellimine õmbleja käest võib tunduda kallis, kuid see on tegelikult suurepärane investeering. Kui kleit on spetsiaalselt teie jaoks õmmeldud, sobib see ideaalselt teie keha järgi ja saate kleidi, mis kestab kaua. Lisaks saate endale lubada suurepäraste kangaste ja detailide lisamise. Võite ka otsustada, milline lõige sobib teile kõige paremini.

Loodetavasti aitas see postitus teil välja valida oma unistuste lõpukleidi ja milline kangatüüp sobib teile kõige paremini. Ükskõik, millise trendi valite, on oluline, et tunneksite end selles mugavalt ja enesekindlalt!