Tasuta transport ostudele alates 50 €

Tasuta transport ostudele alates 50 €

Makramee

Makramee
6. aprill 2023 162 vaatamist

Makramee

Makramee on kaasaegne hobikäsitöö, mis on tõusnud populaarsuse tippu. See on meeldiv ja rahustav ajaviide ning lisaks on lõputuid võimalusi, mida sellest teha saab. Kõik, mida vajate, on makrameenööri, haaknõelu ja veidi kannatlikkust, et valmistada uhke makrameest töö, mis lisab teie koju palju soojust ja isikupära.

Kuidas oleks näiteks makramee võtmehoidja, lillepottide riputuseks korv, seinapilt või käepael? Makrameest saab valmistada ka erinevaid ehteid, nt kaelakeesid ja käevõrud. Näiteks saate kasutada makrameed, et valmistada laudlinasid, patju, valgusteid, kardinaid, vaipu, mänguasju ja isegi koera kaelarihmu. Võimalused on lõputud ja ainus piirang on teie enda loovus.

Võtmehoidja

Seinapilt

Ehted

Laudlina

Padjad

Valgustid

Kardinad

Vaip

Mänguasjad

Nagu näete, on makrameel lõputuid võimalusi, mida saate oma kodu kaunistamiseks kasutada. Nii et miks mitte proovida makramee tehnikat ning näha, mida saate omaenda kätega luua? Alustage lihtsal tasemel ja suurendage mustrite keerukust - olete avastanud uued viisid, kuidas oma kodu muuta ja ühtlasi ka omaenda loomingulist poolt täiustada.

https://www.abakhan.ee/kasitoo/noorid-ja-koied