Meil on sünnipäev! Allahindlused kuni -70% kõigis Abakhani kauplustes ja veebipoes.

Meil on sünnipäev! Allahindlused kuni -70% kõigis Abakhani kauplustes ja veebipoes.

Millist kangast valida?

Millist kangast valida?
15. märts 2023 88 vaatamist

Millist kangast valida?

Kardinate uuendamine on suurepärane viis oma kodu värskendamiseks. Eriilmeliste kardinatega on väga lihtne ruumi välimust muuta.

Kardinakangad võivad teie sisekujundusele palju lisada. Saate tõhustada privaatsustunnet, valgust varjata, luua ruumi fookuspunkt või visuaalselt muuta ruumi proportsioone.

Kangaid on palju erinevaid, millest igaühel on oma omadused. Allpool on loetelu, mis kergendab kangavalikut.

Puuvillased kangad

Puuvillane kangas sobib kardinaks, kui soovite kasutada looduslikku kiudu. Materjali saab kergelt hooldada – see kannatab pesumasinat ja kuuma triikrauda. Puuvillase kanga miinuseks on kortsuvus. Puuvillasel kangal on lai valik tekstuure ja mustreid.

Puuvillaste kangaste kategooriast võid leida ka linaseid kangaid, tikandiga kangaid ja eriilmelisi mustreid lastetuppa.

Dekoratiivkangad

Dekoratiivkangaste koostis on tavaliselt polüester, kuid neil on siiski palju eeliseid võrreldes loodulike analoogidega (nt odavam). Kardinate jaoks on dekoratiivkangas hea valik, kui tahad tuua erinevaid tekstuure ja mustreid sisekujundusse.

Dekoratiivkangaste alt võid leida ka sametisi kangaid, läikega kangaid kui ka žakaarmustriga kangaid.

Tüllkardinad

Tüll on läbipaistev kangas, mis näeb välja nagu võrk. See on väga kerge ja õhuline, seega on see hea valik kardinate jaoks, kui tahate akende ette kangast, mis laseb valgust läbi.

Tüllkardinate seas on erinevaid mustreid ning neil on juba kanga ülemises servas tunnel kardinatoru jaoks.

Vuaal

Vuaal on läbipaistev kerge kangas, mis sobib suurepäraselt suve- ja päevakardinateks. Seda saab kasutada kihiliste efektide loomiseks ja kodule soojuse lisamiseks.

Vuaalid on saadaval paljudes erinevates värvides ja mustrites, nii et leiate hõlpsalt selle, mis sobib teie sisekujundusega!

Pimendavad kardinad

Valguskindlad kardinad on suurepärane valik neile, kes soovivad hoida oma kodu suvel jahedana ja talvel soojana. Need sobivad suurepäraselt ka inimestele, kes soovivad privaatsust või eelistavad magamiseks täielikku pimedust.

Õige kardinakanga valimine on teie kodus ühtse visuaalse teema loomisel oluline osa. Kui sisustate ruumi, kus on palju loomulikku valgust, siis valige midagi kerget ja õhulist, näiteks tüllkardinad või vuaalid. Kardinad lisavad teie ruumile värvi, tekstuuri ja mustrit, luues kauni tausta teie maja igasse ruumi. Samuti võivad need aidata teil kontrollida, kui palju valgust tuppa jõuab, või blokeerida väljast tuleva müra – ja neid on ülilihtne paigaldada!