Meil on sünnipäev! Allahindlused kuni -70% kõigis Abakhani kauplustes ja veebipoes.

Meil on sünnipäev! Allahindlused kuni -70% kõigis Abakhani kauplustes ja veebipoes.

Moeülevaade sügis/talv 2023-2024

Moeülevaade sügis/talv 2023-2024
21. september 2023 798 vaatamist

Moeülevaade sügis/talv 2023-2024

Jälle annab suvi sügisele sõbralikult käe ja tuleb järgmisel aastal uuesti. Niisamuti tuleb riidekappides teha päris põhjalik korrektuur ja sügis-talvised asjad riiulites-nagides ettepoole sättida. Mugavus ennekõike, aga ka stiilne tahab välja näha igaüks. Anname ülevaate vahvatest moesuundadest kõigile, kes parasjagu oma kappides sobravad, shopingule minna mõtlevad või ise riideid õmblevad!

Mässaja tartan

Tartan on taas moeareenil, kuid seekord särab ta julge ja erksa värvipaletiga! See on mässaja tartan, mis võtab klassikalise mustri ning annab sellele uue elu ja energilise välimuse. Tartanipidu, kus igal triibul on oma lugu, ning iga kandja on justkui moemaailma rockstaar!

Vaata tartan kangaste valikut.

Hõrk pitsitöö

Pits on tagasi moemaailmas, kuid sel hooajal on see nagu salajane relv - must, salapärane ja täis võrgutavaid detaile. Kui pitskangas rääkida oskaks, siis ta sosistaks sulle moesaladusi!

Elegantsed pitskangad

 

 

Must ja valge

Must ja valge on nagu moe maagiline duett, mis ühendab elegantsi ja kontrasti täiusliku tantsuga. Need kaks värvi on sel hooajal moemaailma supervõistkond, mis paneb sind välja nägema nagu moeillusionist!

 

Topelt-teksa

Teksariie on tagasi kahekordses koguses! Topelt-teksa on moemaailma värske hingus, see paneb meid kõiki soovima rohkem teksast. Püksid, kleidid, jakid - anna tuld, kuid ära unusta topelt-teksa reeglit – leia sarnaseid toone!

Vaata kauneid teksakangaid!

 

Beež kõigis selle varjundites

Beež on nagu moemaailma šokolaadipood - leiad siit alati midagi magusat ja ahvatlevat! Selles trendis leidub beeže toone igale maitsele - alates rannaliivast kuni pralinee toonini. Loomulikult elegantne, kuid kunagi mitte igav!

Lõputu valik beeže ja pruune toone igale maitsele.

 

Suled

Suled on kerged, õhulised ja täiesti moekad - nii päeval kui öösel! Suled lisavad riietusele elegantsi ja luksust, muutes iga rõivaeseme eriliseks.

Leia sulepaelad kauplustest!

 Mummud

Tere tulemast moeajamasinasse, mis viib meid tagasi aega, kus mummud valitsesid! 50ndate mummumustrid on tagasi, kuid nüüd nad tantsivad moemaailma lava keskel. Mummud toovad tagasi ajatu naiselikkuse võlu.

Suured ja väiksed täpid Abakhani rõivakangaste kategooriast!

 

Suured sallid

Sel sügisel ei pea külma pärast muretsema! Tekisuurused, ülipikad isekootud või ülejäänud riietusega toon toonis sallid on kaaslaseks nii mantlile kui õhtukleitidele. Suured sallid pakuvad mitmekülgset ja sooja stiililahendust.

Heegelda või koo endale ise suur sall!

 

Talveaed lillemustritega

Lillemustrid kanduvad suvest edasi uude hooaega ja toovad värvipuhangu ka kõige hallimatesse talvepäevadesse! Sel hooajal kaunistavad kerge gootitundega lillemustrid moelavasid, need mustrid annavad talvegarderoobile värvi ja elu.

Tutvu talveaia õitevalikuga.

 

Sära ja sädemeid täis metallik

Järgmine jõulupeo kleit on kindlasti metallikkangast – kindlasti särav! Sädelevad metallikmustrid, litrid ja sära - kõik see on mõeldud selleks, et saaksid särada nagu täht taevas.

L.U.X kategoorias leiad säravaid kangaid järgmiseks peoks!